Specials

Onderwater Producties maakt ook Specials. Dit zijn opdrachten die – in tegenstelling tot de locatieprojecten en festivalvoorstellingen – meer vraaggericht zijn en op maat worden gemaakt. We vinden het belangrijk om ook op andere manieren theater te brengen en onze skills in te zetten.

Denk bijvoorbeeld aan een voorstelling voor 650 man voor de Nationale Vereniging Sjögrenpatiënten of een locatievoorstelling in de Maastunnel. Maar ook talkshows, trainingen voor de Willem de Kooning Academie en de RET en podcasts.

We hebben bijvoorbeeld verschillende voorstellingen gemaakt voor de Nationale Vereniging Sjögrenpatiënten en twee talkshows geproduceerd en gepresenteerd.

Klik hier voor een voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=Pg1vzVDdsCc

Ook is Stichting Verborgen Stad een belangrijke samenwerkingspartner. Er zijn verschillende performances gemaakt over het heden en verleden van Delfshaven voor het project TimeTransit. Ook is er een voorstelling gemaakt over de geschiedenis van de Dordtse binnenstad voor de Nacht van de Scheepsverhalen. Voor de Open Monumentendag is er een podcast ontwikkeld.

Ook voor universiteiten en hogescholen worden er verschillende specials gemaakt. Zo geeft Onderwater Producties al jaren trainingen op de Hogeschool Rotterdam. En hebben we een voorstelling gemaakt voor de inaugurele rede van de nieuwe lector Grootstedelijke Ontwikkelingen bij de Haagse Hogeschool.

Neem gerust contact op als u om de mogelijkheden voor specials te bespreken